Prodej bytu 3+kk 74 m², Prostějov

5 092 500 Kč

Včetně parkovacího stání., včetně provize

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji mezonetový byt ve výstavbě v nově realizovaném projektu Smetanovy sady v Prostějově. Bytový dům je na Školní ulici a byt je umístěný ve dvorním traktu, jehož součástí je krásné původní nádvoří v památkově chráněné zóně, se zachovalým dlážděním.
Jedná se o samostatnou mezonetovou bytovou jednotku 3+kk s balkonem, která má vchod z nádvoří, které náleží k bytovému domu. K bytové jednotce patří parkovací stání ve dvorním traktu, které je zároveň součástí prodeje. Mezonetový byt splňuje náročné normy památkové zóny, bude mít kvalitní výbavu již ve standardu, kvalitní sanitu i obklady.
Mezonetový byt 3+kk č.6 má výměru podlahové plochy je 75,90 m2, užitná plocha je 74,35 m2. K bytu náleží balkón (1,95 m2), který je umístěný v 2.NP a také parkovací stání, které je umístěno přímo ve dvorním traktu nádvoří.
I.NP
• obytný prostor s kuchyňským koutem 26,09 m2 (součástí je kuchyňská linka Oresi s varnou deskou, troubou, digestoří, příprava na myčku a prostor na ledničku je samozřejmostí)
• vstupní hala se schodištěm 9,46 m2
• WC 2,08 m2
II.NP
• pokoj 8,39 m2
• ložnice 12,00 m2
• chodba 12,08 m2
• koupelna 4,25 m2
Mezonetový byt je moderní a originální řešení bydlení, které kombinuje výhody bytu a rodinného domu. Jedná se o byt, který se skládá ze dvou podlaží a nejzajímavější prvek je designové schodiště spojující obě patra. Tento typ bytu nabízí obyvatelům větší prostor a soukromí.
Díky lepšímu layoutu a designu mají mezonetové byty obecně vyšší hodnotu na realitním trhu a mohou být dobrou investicí.
Bytový dům se nachází v klidné části města Prostějov. V okolí domu jsou dostupné veškeré veřejné služby, jako jsou obchody, restaurace, kavárny a další. Taktéž je zde v blízkosti základní a mateřská škola. Nedaleko se nachází také park, kde si mohou obyvatelé užívat volného času a relaxovat. Pro sportovní nadšence jsou v okolí k dispozici také fitness centra a cyklostezky. Celkově je okolí bytového domu na ulici Školní v Prostějově klidné a příjemné místo k bydlení.
V rámci projektu Smetanovy sady nabízíme další mezonetové byty.
V případě zájmu Vám naše kancelář zajistí exkluzivní financování koupě bytu hypotečním úvěrem.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Druhy bytů Mezonet
ID nemovitosti 5441216
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 74 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist